Савић: Ужелео сам се фудбала и Маракане

Танјуг

04. 06. 2020. у 16:07

Савић: Ужелео сам се фудбала и Маракане
Некадашњи капитен фудбалера Црвене звезде Вујадин Савић изјавио је да се ужелео фудбала и да једва чека суботу да подржи некадашње саиграче против Радника

Некадашњи капитен фудбалера Црвене звезде Вујадин Савић изјавио је да се ужелео фудбала и да једва чека суботу да подржи некадашње саиграче против Радника.

"Сада сам у Београду пошто је сезона на Кипру завршена, али искрен да будем, једва сам чекао да се Суперлига настави. Ужелео сам се правог фудбала, наше Звезде и атмосфере коју само на Маракани можемо видети. Једва чекам и меч против Радника, очекујем да ће бити много навијача и феноменална атмосфера", рекао је Савић.

Садашњи дефанзивац кипарског АПОЕЛА истиче да је Куп утакмица у Инђији била прави пример.

"Погледајте само колико су се људи ужелели фудбала, у Инђији је наша трибина практично била крцата по правом пљуску и нико није размишљао да се помери. Сви су једва чекали да Звезда поново заигра и да сви заједно гледамо наш тим. Тако је и са мном, не могу да дочекам суботу и 19 сати да би поново са другарима бодрио Звезду. Наравно не сумњам у резултатски успех".

За Савића Звезда је увек посебна емоција.

"Она је за мене прва и највећа љубав и без ње се не може. То је “болест којој нема лека”. Три месеца нико није гледао Звезду у Србији и на нашој Маракани. Сигуран сам да ће сви звездаши кренути пут нашег стадиона у суботу. Моје место се зна, јер је то свето место за сваког навијача", истакао је Савић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације