Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић, после пласмана у полуфинале Купа Србије, рекао је да његов тим заслужује да освоји трофеј ове сезоне.


Војводина је у четвртфиналу Купа победила Младост на "Карађорђу" после бољег изводења пенала.


"Честитам обема екипама на приказаној игри. Младост је показала да се заслужено нашла у четвртфиналу, а наша Војводина је показала да се заслужено пласирала у полуфинале", рекао је Лалатовић после сусрета.


Према његовим речима, играчи још нису на свом оптималном нивоу, да још траже форму коју жели да Војводина има.


"Из утакмице у утакмицу играмо све боље, а ја сам јако задовољан и поносан на моје играче, јер они су најзаслужнији за то што је наша Војводина данас трећа и што ће играти Европу, као и полуфинале Купа. На томе им треба честитати, а ову победу посвећујемо Граду Новом Саду и нашим навијачима", рекао је Лалатовић.

После овог меча тренер Војводине је био и пун речи хвале за судије четвртфиналног меча Купа Србије:


"Морам да похвалим судије, које су биле перфектне. Кад се овако суди, Србија и српски фудбал могу само да напредују. Не треба гледати да ли неко већ годинама јури два трофеја или неко због навијача мора да спасе сезону тако што ће освојити пехар. Кад смо успели да победимо корону, дајте да победимо и такве ствари. Нека не буде да неки од два клуба, међу ова четири у полуфиналу, мора да освоји трофеј. Пехар нека освоји тим који га највише заслужи, јер не треба да спашавамо никог осим српски фудбал. На добром смо путу ка томе и зато све похвале за ФСС и наше судије. Постајемо једна велика и моћна Србија, баш као и наш фудбал, а уколико суђење и даље буде 50:50, напредоваћемо још више из године у годину. Ја сам апсолутно сигуран да ће у полуфиналу све бити 50:50", рекао је Лалатовић.