Рулет на „Крађорђу“: Војводина после пенала срушила Младост, Лалатовић правио посебну измену

С. Бајић

03. 06. 2020. у 22:11

Рулет на „Крађорђу“: Војводина после пенала срушила Младост, Лалатовић правио посебну измену

Ненад Лалатовић Фото: Н. Параушић

После 90 минута игре у Новом Саду није било победника, па су једанаестерци одлучили меч

ФУДБАЛЕРИ Војводине пласирали су се у полуфинале купа Србије бољим извођењем једанаестераца, пошто је меч после 90 минута завршен без голова и без одлуке. Свих пет извођача пенала у тиму Војводине, Човић, Вукадиновић, Гемовић, Стојковић и Дринчић били су прецизни док је у тиму из Лучана у другој серији поред гола гађао Павловић и то је донело превагу на страну домаћина.

Његови саиграчи Бојовић, Шатара, Алазар Јовановић и Радивојевић су билои прецизни али су на крају пружили руку за честитку Новосађанима који су им се реванширали за пораз од пре две сезоне, када је Младост на “Карађорђу” такође у четвртини финала купа Србије била боља за минималну победу.

Војводина је имала много више од игре, непрестано лопту у свом поседу и на половини супарника тражила пролаз ка голу Зечевића. Међутим, Новосађани су током већег дела сусрета забележили свега неколи изгледнијих прилика, с обзиром на то да су се фудбалери из Лучана зналачки бранили опредељени да сачувају свој гол.

Они су, први пут шутирали на гол домаћина у66. минуту када је Бојовић ударцем главом дао прилику голману Роцкову да се истакне. Све остало дешавало се пред “шеснаестерцем” гостију који су фудбалери Војводине опседали све време. Покушао је Бојић у три наврата, циљао поред и закаснио на сјајан пас, Шутеви Дринчића, који је креирао игру домаћина, такође су завршавали поред циља као и одличан покушај Стојковића чији је пројектил фијукнуо поред стативе. Домаћим фудбалерима испречила се и пречка, која је зауставила шут Ђорђевића у 78. минуту. До каја дуела, гости су издржали притисак и покушаје Човића, па је тренер Војводине, Ненад Лалатовић на гол уместо Роцкова послао специјалисту за пенале, Николу Симића.

Стрелци: Нови Сад. Стадион :”Карађорђе”. Гледалаца: 1.000. Судија: Данило Грујић. Помоћници: Милован Ристић и Далибор Ђурђевић
ВОЈВОДИНА: Роцков 6,5,( од 90. Симић) Андрић 6, Саничанин 6, Бралић 6,5, Ђорђевић 6,5, Стојковић 6,5, Дринчић 6,6, Вукадиновић 6, Бојић 6, Човић 6,5, Мркаић 6 (од 70. Гемовић).
МЛАДОСТ: Зечевић 6,5, Милошевић 6, Крајишник 6,Шатара 6,5, Петар Јовановић 6, Радивојевић 6, Мићевић 6, Јелић 6 (од 80. Кијевчанин),Лазар Јовановић 6, Одита 6 ( од 70. Павловић), Бојовић 6.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације