Карте за хероје короне: Сурдуличани организационо максимално спремни за долазак Партизана

Д.РИСТИЋ

среда, 03. 06. 2020. у 08:55

Карте за хероје короне: Сурдуличани организационо максимално спремни за долазак Партизана
Радник ће 60 одсто улазница за овај атрактивни меч поделити бесплатно онима који су, протекла три месеца, били у првим редовима борбе против вируса корона

Руководство ФКРадник врши последње припреме пред предстојећи меч са београдским Партизаном, али резултат није једини проблем који мучи Сурдуличане. Сурдуличани данас дочекују Партизан у четвртфиналу Купа Србије, а пред клубом је нимало лак задатак да због великог интересовања некако испоштује мере Владе Србије о окупљању максимално 1.000 људи на јавном месту.

- Према идеји председника Скупштине општине и народног посланика Новице Тончева, Радник ће 60 одсто улазница за овај атрактивни меч бесплатно поделити онима који су протекла три месеца били у првим редовима борбе против вируса корона. - каже први човек Радника Станислав Тончев.

Присталице Партизана из Београда ће моћи да бодре љубимце са трибина "сурдуличке бомбоњере", али ће њихов број бити ограничен.

- Вољни смо да обезбедимо око 150 места на јужној трибини за навијаче Партизана. Детаље око распореда навијача на трибинама, на којима има око 3.000 седећих места, одређује редарска служба - закључио је председник Радника.