Тренер Партизана о легенди клуба: Саша Илић сигурно није случајно био на трибинама

Танјуг

уторак, 02. 06. 2020. у 16:51

Тренер Партизана о легенди клуба: Саша Илић сигурно није случајно био на трибинама

Саша Илић на мечу Партизан - Младост Фото ФК Партизан

Тренер фудбалера Партизан Саво Милошевић изјавио је да му је драго што је легендарни капитен Саша Илић био на стадиону у Хумској на мечу против Младости, као и да је подршка таквог човека увек добродошла

Тренер фудбалера Партизан Саво Милошевић изјавио је да му је драго што је легендарни капитен Саша Илић био на стадиону у Хумској на мечу против Младости, као и да је подршка таквог човека увек добродошла.

Илић је из ложе пратио суботњии меч црно-белих против екипе из Лучана, а медији су спекулисали да ће бити ангажован у клубу и да ће добити функцију потпредседника за спортска питања.

"Што се тиче Салета Илића, нисам стигао да се видим са њим, али планирам да то урадим ових дана. Веома ми је драго што је био присутан на утакмици. Он је један од најбитнијих људи у овом клубу у последњих 10-15 година и свака његова подршка је добродошла", рекао је Милошевић на конференцији пред четврфинала Купа против Радника из Сурдулице.

Милошевић је додао да је Илићу свакако место у клубу у будућности, а да је долазак на мечц Суперлиге добар знак за почетак.

"Није мој посао и не бих до краја коментарисао, али сигурно да није случајно био на трибинама и да ће наше руководство већ разговарати о неким конкретнијим стварима када је у питању његов ангажман у ФК Партизан. О том потом. Чак ни то није битно у овом моменту, већ да Сале треба буде део клуба у будућности на овај или онај начин. Ово је добар знак за почетак", закључио је Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације