Сестра тренера Наполија Ђенара Гатуза преминула је 37 години, јављају италијански медији. Франческа Гатузо је од фебруара била у болници у Варезеу, када је смештена на одељење интензивне негеа.

Гатузу је тужна вест саопштена после данашњег тренинга у Кастел Волтурну.  Франческа је 14 година радила као секретарица у ФК Милан.

Изразе саучешћа породици Гатузо одали су председник Наполија Аурелио де Лаурентис са супругом и синовима, као и фудбалски клуб Милан у ком је Ђенаро играо током своје каријере.

"Породица Гатузо је увек била и увек ће бити у срцу Милана. Осмех и комуникација Франческе, сестре нашег шампиона и нашег бившег тренера, оставиће неизбрисив траг на све у Милану. Ни један дан није прошао без да се спортски центар “росо-нера” не распита о њеном здрављу. Франческа је са нама била 14 година. Рино је пренео своју страст према Милану на њу и она је увек држала наше вредности близу себе. За цео клуб је њен нестанак неизмеран бол. Нашем драгом Рину и целој породици Гатузо најдража, братско и најискреније саучешће“, пише у поруци ФК Милан.