Тренер фудбалера Инђије Александар Јањић рекао је данас да је Црвена звезда фаворит у предстојећем мечу четвртфинала Купа Србије, али је и истакао да ће његов тим дати све од себе да испише "нову историју клуба".

- Нама је задовољство што нам долази такав противник у четвртфиналу Купа Србије. Ово је трећи пут да играмо ове сезоне против Звезде и такве утакмице су и за клуб, али и за играче веома значајне. На таквој утакмици врло мало може да се изгуби. Углавном може да се добије - рекао је Јањић, преноси клуб.

Фудбалери Инђије сутра дочекују Црвену звезду у четврфиналу Купа Србије.

- Звезда је велики фаворит, а ми опет имамо своју жељу и неке своје планове како бисмо могли да им закомпликујемо то што су они фаворити... Да покушамо да себи створимо нову историју клуба, нешто што би заиста ушло у анале, а то је тај пласман у полуфинале - рекао је Јањић.

- Наравно, пред нама је Звезда, шампион. Биће веома тешко, али сигуран сам да се нећемо одрећи унапред те борбе за пролазак даље - додао је он.

Капитен Инђије Брана Илић навео је да је утакмица против Звезде - меч сезоне за његов тим.

- После свих дешавања која су нас затекла у предходних пар месеци, сигурно једна лепа ствар за нас. После историјског и нашег успеха, опстанка у лиги две године заредом, утакмица долази у право време. За нас је то утакмица сезоне - рекао је Илић.

Он је додао да ће Индија дати све од себе да одигра што боље.

- Нормално, знамо с ким играмо. Звезда је фаворит, али сигуран сам да имамо своју шансу јер смо све утакмице у овој сезони са њима одиграли јако добро. Тако да имамо нашу шансу, њу ћемо тражити и надам се добром резултату по нас - истакао је Илић.

Утакмица се игра сутра на Градском стадиону у Инђији од 17.00, уз ограничено присуство гледалаца.