Саша Илић поново у Хумској: Бивши капитен Партизана из ложе пратио меч некадашњих саиграча

Н.И.

недеља, 31. 05. 2020. у 17:10

Саша Илић поново у Хумској: Бивши капитен Партизана из ложе пратио меч некадашњих саиграча

Саша Илић на мечу Партизан - Младост Фото ФК Партизан

Илић је прошле године постао неприкосновени рекордер по броју наступа у црно-белом дресу и од тада скоро да није виђен у Хумској 1. У суботу је из свечане ложе гледао уживо дуел свог клуба против Младости

ПАРТИЗАН се не одриче својих легенди. Саша Илић (42) је прошле године постао неприкосновени рекордер по броју наступа у црно-белом дресу и од тада скоро да није виђен у Хумској 1. У суботу по подне је из свечане ложе гледао уживо дуел свог клуба против Младости из Лучана и то је одмах пробудило емоције, али и спекулације да му се спрема нова функција у Партизану.

Илић је за свој клуб играо на укупно 876 мечева, последњи наступ, у надокнади времена, имао је 23. маја прошле године на финалу Купа које је Партизан добио (1:0) против Звезде на њеном стадиону, а од тада бивши капитен, који је сада селектор 15-годишње репрезентације Србије, није практично ни свраћао у своју бившу кућу.

Део домаћих медија је одмах после Илићевог суботњег доласка почео са спекулацијама да ће он постати потпредседник Партизана, међутим готово је извесно да он неће добити баш ту функцију. Много је извесније да ће Илић ускоро имати званичну улогу у спортском сектору управе клуба.