Милошевић: Марковић међу највећим појачањима у историји, Садик прешао црвену линију

Novosti online

30. 05. 2020. у 20:05

Милошевић: Марковић међу највећим појачањима у историји, Садик прешао црвену линију

Саво Милошевић Фото: Н. Параушић

Нисмо још математички потврдили друго место, али смо направили значајан корак. Желимо што пре да “архивирамо” лигу и да се фокусирамо на Куп - рекао је тренер Партизана
Тренер Партизана Саво Милошевић је имао доста похвала на рачун свог тима после победе у Хумској.

- Нисмо још математички потврдили друго место, али смо направили значајан корак. Желимо што пре да “архивирамо” лигу и да се фокусирамо на Куп. Биле су битне две ствари - победа и да се нико не повреди. Игра је била изненађујуће добра после овако дуге паузе. Имали смо и ми неке сумње и страхове како ће то изгледати мада је ритам био добар. Доста добрих акција је виђено, посебно она код другог гола, одавно нисам видео да један тим онако добро нешто одигра и заврши голом. Свака част момцима - рекао је Милошевић.

Један од играча који се истакао је био Лазар Марковић.

- Лазар је један од највећих појачања у историји појачања ако се узме у обзир где је играо и за који новац. Тешко да можемо скупљег играча да доведемо у наше редове. Довели смо га да прави разлику. Његов пут и повратак ће бити дуг, јер није био у такмичарском ритму. За њега је штета што је кренула корона, јер је улазио у ритам. Наставио је, делује ми да је још спремнији сад. За њега је једини проблем био да уђе у физички ритам.

Одличан утисак оставио је и Асано.

- Често смо у претходном перидоу имали ситуацију да Асано “спава” у првом полувремену, па се пробуди у другом. Момци су имали жељу после ове паузе да играју и то је увек јако битно. Добро су радили у паузи, пренели су то и на утакмицу.

Вероватно и једина ситуација која није била добра на утакмици јесте извођење пенала. Садик, над којим је направљен једанаестерац, је узео лопту и постигао гол, али је Натхо због тога био љут.

- Све је разумљиво, али постоје неке црвене линије које нико не сме да прелази, па ни он. Решићемо то, како људи кажу, у оквиру колектива - закључио је Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације