Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић, дан после освајања титуле првака Србије, био је задовољан исходом, али истиче да на томе не сме да се стане. Циљеви су максимални све док се игра тако да нема времена за славље

- Желим да честитам 31. шампионску титулу свим играчима, члановима садашњег као и члановима бившег стручног штаба, свим запосленима, члановима руководства, наравно и нашим навијачима широм света. Ово је четврта титула у последњих пет година и потврда доброг рада у Црвеној звезди. Настављамо доминацију и верујем да ће тако бити и у годинама које су пред нама. Знамо пут којим смо кренули и држаћемо се тог правца – нагласио је Терзић.

Праве се на "Маракани" и планови за будућност.

- Црвена звезда је велики клуб, са великим очекивањима и великим обавезама. Немамо много времена за славље. Данас је нови радни дан, сутра наставак и тако у бескрајном низу. Чекају нас куп утакмице, шампионској титули желимо да додамо и Куп Србије, а онда нам следе нове квалификације за Лигу шампиона. Када водите такву институцију као што је Црвена звезда, не смете се задовољавати постојећим успесима. Морате стално подизати лествицу, имати нове снове, имати визију и размишљати дугорочно. Треба планирати како да Црвена звезда буде боља и успешнија из године у годину, како да ухвати корак са богатим европским клубовима. Зато и размишљамо о регионалној лиги, о новом стадиону, о новој модерној Црвеној звезди. Славну прошлост остављамо навијачима, ми морамо живети у будућности – закључио је генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић.