Дерби у Новом Саду без победника: Тедић са пенала донео бод Чукаричком

С.Бајић

29. 05. 2020. у 18:51

Дерби у Новом Саду без победника: Тедић са пенала донео бод Чукаричком

Детаљ са меча Фото Н. Карлић

Са своје стране, Чукарички је задовољан освојеним бодом у гостима и чињеницом да је успео да стигне предност домаћина и остане непоражен

ФУДБАЛЕРИ Војводине и Чукаричког су одиграли дерби без победника и без присуства публике али по приказаној обостраној жељи, хтењу и борбености, свакако би задовољили укусе љубитеља фудбала. У сваком случају, оправдали су игром у веома занимљивом дуелу који је пратила нота неизвесности, епитет дербија а утисак је да домаћини имају већи жал због пропуштене прилике да широм отворе врата Европе. Са своје стране, Чукарички је задовољан освојеним бодом у гостима и чињеницом да је успео да стигне предност домаћина и остане непоражен.


Војводина повела већ у 14. минуту када је Бојић ефектним ударцем главом центаршут Вукадиновића претворио у погодак. Имали су Новосађани у первом делу меча више од игре и створили неколико прилика а само је Вукадиновић био четири пута у шанси да пофоди циљ. Међутим, или је циљао погрешно или му се испречио голман Петровић.


Чукарички је изједначио у 77. минуту са пенала, са којег је прецизан био Слободан Тедић. Послао је лопту у леви а Роцкова у десни угао. Претходно је неко из одбране Војводине играо руком у свом казненом простору а на одлуку судије да додели најстгрожу казну, није било протеста.


Фудбалери Војводине у наредној утакмици на Карађорђу дочекују екипу Младости у четвртини финала Купа Србије у среду и 3. јуна и на том мечу ћебити дозвољено присуство публике.


НАВИЈАЧИ
Занмимљиво је да су меч са кроватржног центра прекопута стадиона “Карађорђе” поснатрали навијачи Војводине њих око 60 који су нашли начин да бодре своје љубимце.


Стрелци: Бојић у 14. минуту за Војводину и Тедић у 77. минуту из једанаестерца за Чукарички.

Нови Сад. Стадион: “Карађорђе”. Играно без присуства гледалаца.

Судија : Милош Ђорђић, помоћници: Горан Станојевић и Мирољуб Петковић.

ВОЈВОДИНА: Роцков 6,5, Саничанин 6,5, Бралић 6,5, Андрић 6,5, Топић 6,5, Ђорђевић 6,5, Дринчић 7, Мркаић 6,5 ( од 63. Зукић 6,5), Вукадиновић 6,5, Човић 6 ( од 70. Стојковић), Бојић 7,5 ( од 80. Гемовић).

ЧУКАРИЧКИ: Петровић 6, Ћирковић 6, Шапић 6, Пушкарић 6,5, Каменовић 6, Ковач 6, Зорић 6 (од 52. Мићин 6), Бирманчевић 6, Ндиаје 6 ( од 22. Видосављевић),Езе 6 ( од 70. Стеваноивић), Тедић 7.

Жути картони: Бојић, Човић, Лалатовић, и Шарац (тренери) (Војводина) Тедић, Зорић, Стеванмовић (Чукарички)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације