Фудбалер Војводине Петар Бојић рекао је данас да није реално да је било која екипа спремна 100 одсто и истакао да ће у наставку такмичења у Супер лиги Србије побеђивати тим који се боље снађе.

"Добар посао смо урадили за време ванредног стања... и у релативно добром стању смо дочекали повратак у ФЦ 'Вујадин Бошков' и рад са лоптом. Шеф је тада подигао интензитет рада, али упркос свему томе, мислим да није реално да било која екипа у лиги 100 одсто спремна дочека наставак сезоне. Из тог разлога, очекују нас неизвесни мечеви, у којима ће углавном побеђивати тим који се боље снађе на терену", рекао је Бојић за сајт клуба.

После скоро два и по месеца паузе, фудбалско првенство Србије биће настављено у петак утакмицама 27. кола Супер лиге.

Један од најзанимљивијих мечева кола одиграће се на "Карађорђу", где ће Војводина дочекати Чукарички.

Војводина је трећа на табели домаћег шампионата са 55 бодова, док је екипа с Бановог брда пета са 47.

Бојић је у јануару прошле године стигао у Нови Сад управо из Чукаричког где је провео пет година. Како је навео, одлично познаје тај тим, као и клуб у целини.

"То је сигурно најорганизованији клуб у земљи. Увек има добру екипу, а у последњих пет-шест година, чак четири пута је учествовао у Европи. Има много брзих и талентованих играча, па ће нам сигурно бити много тешко да дођемо до победе. Ипак, на нама је да дамо свој максимум и учинимо све што можемо како бисмо дошли до жељеног резултата", рекао је он.

Војводину већ у среду очекује четвртфинале Купа Србије против још једног Бојићевог бившег клуба, екипе Младости.

"То је такође један добар и организован клуб, који по правилу има врло тврду и незгодну екипу. Знају да играју на резултат и зато нам сигурно неће бити лако против њих. Не сматрам да смо фаворити у том мечу, већ бих пре рекао да су шансе 50:50, а победиће онај том који више буде желео победу и уложи више напора да до ње дође", рекао је Бојић.

Утакмица Војводина - Чукарички игра се сутра од 17.00 на "Карађорђу", без присуства навијача.