Лалатовић продужио уговор, председник Војводине амбициозан: Желимо да будемо вицешампиони Србије и пласман у финале Купа

С.Бајић

четвртак, 28. 05. 2020. у 17:54

Лалатовић продужио уговор, председник Војводине амбициозан: Желимо да будемо вицешампиони Србије и пласман у финале Купа

Ненад Лалатовић, Војислав Гајић и Љубомир Апро на потпису уговора Фото Н. Карлић

Између нас у клубу се створила одлична хемија, а носилац свега тога је Лалатовић и резултат који је остварио, рекао је председник клуба Војислав Гајић

ФУДБАЛЕРИ Војводине крећу на титулу вицешампиона Србије. То је данасу канцеларијама фудбалског центра "Вујадин Бошков", одмах пошто је тренер Ненад Лалатовић потписао наставак сарадње на још годину дана, обелоданио Војислав Гајић, председник клуба.

- Уз све амбиције које имамо, идемо и на освајање места одмах иза шампиона - каже Гајић.- Сматрам да је то реално, јер смо ту, на корак оф тога. Наш клуб иде правим путем захваљујући преданом раду и резултатима екипе и стручног штаба.

Први оперативац Новосађана нагласио је да сарадња клуба и Лалатовића ниједног тренутка није била под знаком питања, јер су много тога доброг урадили заједно. Зато су и амбиције још више.

- Семафор све говори, а ми настављамо где смо стали пре ковида 19. Намере су да у изласку на европску сцену оставимо траг, да догурамо до финала Купа Србије и да наставимо успешан рад наше омладинске школе. За све то имамо сјајну подршку Града Новог Сада, нашег директора Душана Бајатовића, навијача и пријатеља клуба - каже Гајић.

Војводина сутра у дербију на "Карађорђу" (17) без публике дочекује Чукарички, који хвата прикључак за пласман у квалификације за Лигу Европе. Тренер Лалатовић је похвалио клуб чију је екипу успешно водио пре четири сезоне, али уједно истиче да га интересују само три бода којима Новосађани оверавају излазак у Европу.

- Желимо победу, да дефинитивно осигурамо Европу - категоричан је Лалатовић.- Када сам јесенас долазио у Војводину, од мене се јасно тражила "европска Војводина". То сам и обећао и ево, ту смо да то потврдимо. Верујем у играче и Управу, и свакако, навијаче, све су то заједничке заслуге.

МНОГО ПЛАНОВА

ВОЈИСЛАВ Гајић, председник Војводине, истиче да је у клубу сјајна атмосфера, што је основа за додатне амбиције.

- Лично сам срећан и задовољан, као и сви, што имамо ветар у леђа када нам је најпотребније. Такође, мотива имамо напретек али и много нових планова, пре свега по питању стадиона и развоја инфраструктуре и самог клуба у наредних четири-пет година - каже Гајић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Danilo

29.05.2020. 22:29

Da je nekim slucajem ova "liga" regularna i da je drzavni projekat drugi na tabeli vrcko bi za ovakvu izjavu bio drasticno kaznjen.