Милошевић смирен после писања о њему: Јасно је да су приче о мени измишљене и ја у наручиоцима видим страх (ВИДЕО)

Н. ИЉУКИЋ

четвртак, 28. 05. 2020. у 14:58

Милошевић смирен после писања о њему: Јасно је да су приче  о мени измишљене и ја у наручиоцима видим страх (ВИДЕО)

Саво Милошевић

То је обичан људски шљам који је, зарад личних интереса, у стању да гази по људима, рекао је мирно тренер Партизана

НЕПОСРЕДНО пред наставак Суперлиге Србије и до краја недефинисане одлуке зашто је некоме стало да се одиграју само још четири кола, део српских медија објавио је "бомбу". Према тим, непровереним наводима, неко из групе навијача Партизана је недавно у клупском ресторану у Хумској 1 ударио неколико шамара тренеру Сави Милошевићу, наводно изнервиран јер је он игнорисао раније договрени састанак.

На писања српских таблоида данасје реаговао и сам Милошевић.

- Та прича по чаршији траје већ месец и по дана и ја сам се трудио да избегнем да причам о будалаштинама и измишљотинама, да не буду део озбиљне приче којом се бавим, јер немам ни времена да се бавим таквим стварима, а и огуглао сам на разне измишљотине... Али сам доведен у ситуацију да не могу назад, а да не одговорим и да не реагујем. Пошто су ти људи инсистирали до краја да изазову моју реакцију, сада ће је и добити. Јасно је да је ово смишљена прича неколико дана пред почетак првенства да се дестабилизујемо ја, играчи и клуб. Почиње првенство, па да људи имају чиме да се баве. Мислим да је то инструирано, а само спровођење је дело такозваних медија - почео је Милошевић.

Тренер црно-белих, легендарни репрезентативац и интернационалац је разочаран бомбастичним писањем, без претходне провере тачности информација.

- Ја неке људе не могу да сврстам уопште у новинаре, јер би то био грех према правим новинарима који се часно баве својим послом. Знам много новинара, добрих и мање добрих и лоших, али ове људе уопште не могу да сврстам у новинаре. То је обичан људски шљам који је зарад личних интереса у стању да гази по људима. Дошао сам у ситуацију да цело вече и цело јутро својој деци објашњавам шта су објавиле поједине новине - додао је Милошевић.

Тренер Партизана је нагласио колико је опасно ово чиме се бави део медија у Србији, који иначе већ годинама кваре озбиљан посао којим се данас баве још, нажалост, малобројни истински новинари у Србији.

- Питам се само постоји ли нека црвена линија изнад које се не иде. Претпоставам да ови људи по својим редакцијама имају надређене који им то наређују, па је моја порука и једнима и другима - бавите се собом. Немам никакав страх од њих. Мене нису пореметили, нити ће то да се деси. Свако ће да жање оно што је сејао у животу. Ја радим и спреман сам да платим за оно што радим, исто ће и сви други. Мени је ово порука, с обзиром на то да почиње првенство, да они желе да ми покажу да могу све. Међутим, ја овде видим њихову слабост и страх од Партизана који је стабилан, који је јак и који добро ради - закључио је Саво Милошевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Jovan Melic

29.05.2020. 09:39

Savo Partizani su uvek branili narod a i sad ce.Ovi drugi .Pa nji znamo.