Бејл: Некада ми није било јасно зашто ми звижди 80 хиљада људи, сада ме баш брига

Новости онлине

четвртак, 28. 05. 2020. у 10:22

Бејл: Некада ми није било јасно зашто ми звижди 80 хиљада људи, сада ме баш брига

Герет Бејл фото: ЕПА

У фудбалу можеш одлично да играш пет утакмица, али да не даш гол, каже Велшанин
Реал Мадрид се надао да ће овог лета, коначно, да реши однос са Геретом Бејлом, међутим Велшанин ће, према свему судећи, остати на "Сантијаго Бернабеу" још једну сезону јер му криза у фудбалу не даје велике могућности за промену средине, а има и важећи уговор до 2022. 

Бејл никако није исплатив: ем што га плаћају 21 милион евра по сезони, ем што га фудбал све мање занима и није од неке користи тренеру Зинедину Зидану. На све то овај нападач није у најбољим односима са навијачима Реал Мадрида, чега је врло свестан.

"Први пут када ми је звиждало 80.000 људи није ми било јасно зашто. Звиждуци свакога погађају и угрожавају самопоуздање. Промашиш шансу, гол ти је у сљедећем нападу још мањи. Навијачи би требало да нам помогну да пребродимо неке кризе и да боље играмо, али ово је обрнуто. У фудбалу можеш одлично да играш пет утакмица, али да не даш гол. Знаш да си добро играо, али ти звижде јер ниси дао гол. Мени је моје мишљење најважније и не оптерећујем се ониме што други мисле", рекао је Бејл у једном голферском подкасту.

"Марка" пише да Бејле остаје у Реалу јер за њега није стигла ниједна конкретна понуда. Азијско тржиште је ове године затворено, а једина опција у Европи могао би да му буде Њукасл који још није кренуо у "набавку".

Бејл је за последњих годину и по дана у дресу Реал Мадрида дао само 16 голова. У последње време био је углавном ван строја јер се жалио на повреде.