Захваљујући помоћи Косовско – митровачког управног округа Фудбалски савез Косова и Метохије добио је у северном делу Косовске Митровице нове пословне просторије чиме је решен вишегодишњи проблем са којим су се суочавали.


Кључеве пословног објекта у којем ће радити запослени у овој спортској организацији председнику ФСКиМ Игору Уљаревићу уручио је начелник Округа Славко Симић који је нагласио да ће државне институције Републике Србије и убудуће покушавати да реше најважније проблеме грађана, али и српских институција на Косову и Метохији.


Први човек ФСКиМ Игор Уљаревић захвалио је на помоћи која ће, како је рекао, решити вишегодишњи проблем недостатка простора.


Несебичним ангажовањем државних институција и начелника округа Славка Симића вишегодишњи проблем нашег савеза коначно је решен. Овај објекат у потпуности задовољава наше потребе и веома смо захвални што нам је стављен на располагање", рекао је Уљаревић.


Ново седиште Фудбалског савеза Косова и Метохије налази се у насељу Бошњачка махала, састоји се од неколико опремљених канцеларија смештених у згради са двориштем и припадајућим паркинг простором.