Шкотски клуб тражи од навијача да преко Твитера одлуче о голману

Бета

уторак, 26. 05. 2020. у 23:52

Шкотски клуб тражи од навијача да преко Твитера одлуче о голману
Шкотски фудбалски клуб Ливингстон позвао је навијаче да путем друштвених мрежа одлуче да ли ће трећем голману Гарију Мејлију бити понуђен нови уговор

Шкотски фудбалски клуб Ливингстон позвао је навијаче да путем друштвених мрежа одлуче да ли ће трећем голману Гарију Мејлију бити понуђен нови уговор.

Мејли (37) је 2016. године дошао у клуб када је играо у Лиги Један, а тренутно је трећи голман пошто је полупрофесионални фудбалер.

Мејли није добијао много прилика да брани, али га је тренер Гери Холт похвалио због његовог доброг утицаја на играче, пренео је Еуроспорт.

Његов уговор истиче у јуну, а клуб ће на необичан начин одлучити да ли ће му понудити нови уговор.

"Врло вероватно први пут у фудбалу, али дајемо вам шансу да одлучите о будућности голмана Гарија Мејлија. Пошто му уговор истиче следећег месеца, остављамо га у рукама навијача, да ли да му понудимо нови уговор или не", наводи се на Твитер налогу Ливингстона.

Навијачима је понуђена могућност да гласају: "Да - понудите му уговор" и "Не - пустите га да иде".

Поједини фудбалери Ливингстона оставили су шаљиве коментаре, међу којима и везни фудбалер Марвин Бартли, који је рекао: "100 одсто одлази, клуб не може да напредује са 'играчима' као што је он".

"Здраво крупни, чувај се", навео је Бартли.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације