Манчестер јунајтед још није послао понуду за Игала

Бета

26. 05. 2020. у 23:14

Манчестер јунајтед још није послао понуду за Игала
Фудбалски клуб Манчестер јунајтед још није послао понуду кинеском клубу Шангај Шенхуа за нападача Одиона Игала, чија позајмица истиче у недељу

Фудбалски клуб Манчестер јунајтед још није послао понуду кинеском клубу Шангај Шенхуа за нападача Одиона Игала, чија позајмица истиче у недељу. Управаенглеског клуба преговара са колегама из Кине о 30-годишњем Нигеријцу. Како је пренео Скај, Шангај жели да Јунајтед откупи уговор или да продужи позајмицу уз обавезу куповине тог играча. Игало би вероватно коштао 20 милиона фунти.

Кинески клуб очекује да се Игало врати на време за наставак такмичења у Супер лиги, највероватније крајем јуна или почетком јула.

Скај је у марту пренео да је Шангај Шенхуа понудио Игалу четворогодишњи уговор уз недељну плату од 400.000 фунти. Његов стари уговор истиче у децембру 2022. године.

Игало је на Олд Трафорд дошао последњег дана зимског прелазног рока и имао је великог утицаја на игру и резултате екипе. Постигао је четири гола у осам утакмица пре него што је сезона у Премијер лиги прекинута због пандемије корона вируса.

Тренер Јунајтеда Оле Гунар Солшер рекао је да је Игало "важан" за екипу, која је играла без повређеног Маркуса Рашфорда.

Игало тренира са екипом у клупском тренинг центру уочи очекиваног наставка сезоне у Премијер лиги.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације