Отац против сина. После једног од тренинга је Дејан Станковић изазвао сина Александра да му на стадиону „Рајко Митић“ постигне гол. Био је тренер Црвене звезде у улози Милана Борјана, један од наследника је успео и да га савлада, па је после тога владало добро расположење.

- Изгледа као да има 18, али има 14. Једе добро, озбиљан је „потрошач“ – нашалио се Станковић.

Признао је да ужива да буде са сином на овом терену.

- Замишљао сам и надао сам се овоме. Сваки пут кад дођем на „Маракану“ срећан сам. Успео сам то да пренесем и на њих .Не могу да кажем на сву срећу, јер нисам имао проблеме да их навикнем на црвено-белу боју. Озбиљни су „цигани“, посебно он који воли да буде ту, са играчима. Изађе на терен да проба да ми да гол, мада му то мало теже иде. Имамо озбиљан кадар што се тиче навијања.

Похвалио је Александра.

- Игра лепо, забавља се. Има лепу позицију у Интеру, користи шут. Мало му је остало од мене и од Милета Аћимовића, генски. Има добру „праћку“, што би рекли. Треба још доста пасуља да једе, на добром је путу.

Нагласио је да му овакви тренуци много значе.

- Ово је најлепши део. Фамилија је остала у Милану, ја сам овде. Знате да овде имамо озбиљну мисију, пут, они долазе колико могу. Корона нас је мало пореметила. Битно је само да Звезда побеђује – јасан је Деки.

Александар је показао да има доста потенцијала.

- Леп је осећај бити на овом терену. Јесте мало теже тати дати гол, мада сам пар пута успео. Играм на позицији задњег везног – казао је он.

У моменту када су га питали да ли би волео да заигра на „Маракани“ у дресу Звезде једног дана, Дејан је подигао лопту како би сакрио своју реакцију.

- За сада сам у интеру. Видећемо шта ће бити за коју годину. Наравно да бих волео овде да играм – закључио је Александар.