Богати власници Њукасла хоће да обрадују навијаче: Бенитез пред повратком у Премијер лигу

В.Н.

понедељак, 25. 05. 2020. у 18:08

Богати власници Њукасла хоће да обрадују навијаче: Бенитез пред повратком у Премијер лигу

Рафа Бенитез Фото: EPA

Шпански стручњак је остао у лепом сећању навијача црно-белих пошто је, без обзира на испадање клуба у Чемпионшип пре три године, он ипак остао уз тим који је вратио у Премијер лигу

ШПАНСКИ тренер Рафа Бенитез изгледа завршава своју фудбалску мисију у далекој Кини. Овај 60-годишњи стручњак је са Далијаном освојио тек девето место у прошлој сезони, а по свему судећи не жели да настави сарадњу са клубом који као и већина кинеских тимова тек излази из кризе изазване светском пандемијом вируса корона.


Према писању британских медија, Рафа Бенитез жели да се врати на клупу Њукасла одакле је 2019. године, после три пуне сезоне и отишао у Далијан. Пошто је тада било више него очигледно да више није на истим таласним дужинама са власником "сврака" Мајком Ешлијем, сада би та препрека могла да се премости. Бенитез би могао тријумфално да се врати на "Сент Џејмс парк", који има новог, изузетно богатог газду Мохамеда бин Салмана, што је и те како важно, јер би сада могао да има неупоредиво скупљи тим.


Шпански стручњак је остао у лепом сећању навијача црно-белих пошто је, без обзира на испадање клуба у Чемпионшип пре три године, он ипак остао уз тим који је вратио у Премијер лигу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације