Тешке оптужбе фудбалера: Холанђанин ми је упропастио каријеру

Новости онлине

понедељак, 25. 05. 2020. у 12:26

Тешке оптужбе фудбалера: Холанђанин ми је упропастио каријеру

Џанер Еркин фото: ЕПА

Мислио сам да ће мој долазак у Интер бити корак напред у каријери, да ћу играти за освајање титула, каже играч Бешикташа
Турски фудбалер Џанер Еркин оптужује холандског тренера Франка де Бура да је крив што је његова каријера стагнирала и што у иностранству није показао шта уме.

Еркин је, 2016.године, као слободна играч из Фенербахчеа стигао у Интер. У тиму из Милана није добио ни једну шансу на званичној утакмици и то не може да опрости холандском стручњаку који је водио Интер на само четири меча.

"Мислио сам да ће мој долазак у Интер бити корак напред у каријери, да ћу играти за освајање титула, али однос Де Бура према мени показао се као ужасан. Третирао ме је и пустио из тима као да сам клинац и то ми је упропастило каријеру. Присилио ме да тренирам одвојено од екипе. То је било потпуно непоштовање које никад нисам разумео. Мислим да је желео да ме учини фрустрираним“, и даље не може да прежали то искуство Еркин који је говорио за „Интер њуз“.

Турчин се после Интера вратио у Истанбул и обукао дрес Бешикташа. Прво је дошао на позајмицу, а касније  потписао и уговор. Овај леви бек одлично игра и може да буде задовољан међу црно-белима јер је на 32 утакмице имао три гола и чак 11 асистенција.