Мирно спавај, сунце моје...: Миљанова девојка се емотивном објавом опростила од Мрдаковића

А.В.В

недеља, 24. 05. 2020. у 17:41

Мирно спавај, сунце моје...: Миљанова девојка се емотивном објавом опростила од Мрдаковића

Фото: Инстаграм

Некадашњи фудбалски репрезентативац Србије извршио је у петак увече самоубиство

СРПСКУ фудбалску јавност потресла је вест о самоубиству Миљана Мрдаковића, некадашњег фудбалера неколико српских и европских клубова. Он је у петак увече пуцао себи у главу у Прешевској улици 36 у беградском насељу Звездара. Како "Новости" сазнају, он је непосредно пред самоубиство својој девојци Ивани Станић, иначе певачици, само кратко изговорио: "Не могу више", после чега се чуо пуцањ из пиштоља који је био власништво Мрдаковићеве мајке.


"Новости" су одмах после несрећног чина биле на лицу места на Звездари и у вишеспратној згради где је Мрдаковић живео са својом девојком, наши репортери су затекли комшије које је овај догађај непријатно изненадио.


Певачица Ивана Станић, девојка преминулог фудбалера и бившег репрезентативца Миљана Мрдаковића, опростила се данас од свог момка на друштвеној мрежи "Инстаграм". Станићева је на "сторију" објавила Миљанову фотографију на којој је насмејан и написала емотивну поруку "Мирно спавај, сунце моје..." уз емотиконе сломљеног срца и руку које се моле.


Фудбалска јавност у Србији шокирана је догађајем од петка увече када је некадашњи фудбалски репрезентативац Југославије извршио самоубиство, а већина његових тренера и саиграча из играчких дана опрашта се од овог човека који је одлучио да у 38. години одузме себи живот.


Детаљи полицијске истраге још нису познати, али према првим информацијама Мрдаковић је у петак у ноћним сатима сео на кревет, и потегао пиштољ на себе. Певачица Ивана Станић је, преплашена овом језивом сценом, побегла из стана и звала полицију. Када су припадници МУП дошли, затекли су тело познатог фудбалера.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Marija

26.05.2020. 01:03

To je dokono nezna sta ce od dosade ako je imao neki problem postoji lekari tako da nemam zasta da tugujem koliko ja problema imam pa se ne dam sta treba da ostavim nekoga da zali zamnom lako je ubiti se