Девојка Миљана Мрдаковића открила језиве детаље самоубиства српског фудбалера: Репетирао је пиштољ, а онда се чуо пуцањ. За све је крив алкохол

Новости онлине

23. 05. 2020. у 19:53

Девојка Миљана Мрдаковића открила језиве детаље самоубиства српског фудбалера: Репетирао је пиштољ, а онда се чуо пуцањ. За све је крив алкохол
Имао је он мало новчаних проблема, доста је зарадио, али је много и трошио. Мислим да је и тај финансијски фактор мало утицао на његову одлуку - искрено каже Ивана

Певачица Ивана Станковић девојка Миљана Мрдаковића, која се налазила заједно у стану са несрећним фудбалером када је извршио самоубиство у исповести за “Телеграф.рс”открила је многе детаље.

- Не знам како сам, нисам спавала од синоћ уопште. Попила сам лекове и још нисам свесна ста се десило. Искрена да будем, ми смо имали идеалну везу и љубав и све је то било супер, али је он имао неке пробеле са којима није могао да се носи како треба, није био јак. Мало је волео да попије и мислим да је то поред проблема које је имао са депресијом и главни разлог због чега је то урадио - отворено кроз сузе прича Ивана.

Ивана је говорила о љубави са покојним фудбалером, а како она мисли један од главних проблема који је навео покојног Мрдаковића да на суров начин одузме себи живот, јесте његов проблем са депресијом.

- Како је мени макар причао њему се све скупило, био је уморан од свега, завршио је каријеру. Није се једноставно сналазио, цео његов живот је био фудбал, карантини и одједном је испао из свега тога што га је вероватно највише мучило, па је почео да се бави менаџерским послом.Сад то тако функционише, трансфери и некада има посла, а некада нема и све је то могло да крене на боље, али је то била вероватно нека врста депресије, анксиозности- признаје певачица.

Певачица тврди да је Миљан увек био позитиван и насмејан у јавности, али да је за његове проблеме мало ко знао јер је био један од оних људи који се тешко отварају и причају о томе.

- Он је овако увек био насмејан и позитиван, али он је од оних људи који неће све да кажу шта им лежи на души, међутим онда кад попије отвори се и тако ми је причао неке ствари. Искрено мислим да је највећи проблем био баш тај алкохол и да није пио тај дан мислим да се то не би десило, али он као да је желео. Он је мени више пута спомињао да жели да изврши самоубиство, а ја сам њему била као психолог. Ми смо тако често водили разговоре дуго, дуго, а ово је био само тренутак слабости, нешто га је пукло и десило се - каже Ивана.

Многи спекулишу и да је можда главни разлог за овако суров потез био финансјске природе, међутим певачица тврди да главни сигурно није био, али да је и то донекле утицало да пресуди себи.

-Имао је он мало новчаних проблема, доста је зарадио, али је много и трошио. Мислим да је и тај финансијски фактор мало утицао на његову одлуку -искрено каже Ивана.

Ивана и покојни фудбалер имали су нестварну љубав, а како она сама тврди често су причали о будућности и имали велике планове.

- Како је његов тата причао, нас троје смо му били једине светле тачке (отац, син и Ивана) и он је веровао да је то могло да утиче на њега да се промени на боље. Много смо причали и имали смо много планова за будућност, али опет кажем верујем да је то само тренутак слабости. Мислим да нико не зна тачан разлог због чега се убио, али опет ја мислим да је патио од неког облика депресије иако је изгледао срећно и задовољно, нешто га је ипак мучило - прича Ивана.

- Нас двоје смо били заједно осам месеци, па смо прекидали везу, а од новембра прошле године смо је поново обновили. Он је мени тако стално кроз шалу говорио да неће да дочека старост, а мени је то увек сметало, некако као да је предосећао- каже певачица.

Она је испричала и детаље који су се догодили кобне вечери пред њеним очима, а како сама каже његово стање последњих дана њој је говорило да би нешто страшно могло да се догоди.

- Ми смо нон стоп били заједно, нисмо се раздвајали. Он је дан пре самоубиства попио мало више и ја сам ту већ предосећала да ту нешто може да се деси, те сам га одмах смирила и одвукла у кревет да спава и тако смо цело вече причали. Када смо се пробудили опет је узео да пије.Ми смо цео дан причали, мислим причали смо колико смо могли јер он није био расположен цео тај дан. Требало је увече да одем на свирку, међутим када сам видела да поред себе држи пиштољ, ја сам га молила и плакала да пиштољ врати у ранац, али он није хтео. Ја сам затим позвала његову мајку да она поприча са њим, а она ми је затим рекла да слободно одем на свирку и њега оставим да пије ако то жели, али да пиштољ врати. Ја сам га касније замолила да пође са мном и онда сам отишла до купатла да се средим, али сам с времена на време излазила да видим шта ради. И онда само сам у једном тренутку чула да је репертирао пиштољ, али ја нисам ни стигла да му било шта кажем, само сам чула пуцањ и видела његове ноге. Ја сам га затим неколико пута звала и онда сам истрчала из стана позвала колегу и хитну помоћ, а они су назвали полицију- кроз сузе открива језиве детаље.

Станићева тврди да је љубав између ње и Миљана било нешто нестварно, а толико су се волели да је њихова љубав очарала све из њиховог окружења.

- Ја сам њега много волела, он је био много добар човек и много ми је тешко због овог губитка. Чак су и његови отац и мајка били толико очарани нашом љубављу, па им је то све било предивно и просто нестварно - испричала је Ивана.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Ap0qalypto

23.05.2020. 20:04

U tim "nekim problemima" lezi razloga samoubistva. saučešće porodici i bliznjima.