Када су касниле плате давао је из свог џепа: Фудбалер Звезде утучен после вести о самоубиству Миљана Мрдаковића

Новости онлине

23. 05. 2020. у 16:20

Када су касниле плате давао је из свог џепа: Фудбалер Звезде утучен после вести о самоубиству Миљана Мрдаковића

Фото: Инстаграм

Фудбалер Црвене звезде Радован Панков потресен је и сломљен након што је чуо вести да је његов некадашњи саиграч Миљан Мрдаковић извршио самоубиство

Фудбалер Црвене звезде Радован Панков потресен је и сломљен након што је чуо вести да је његов некадашњи саиграч Миљан Мрдаковић извршио самоубиство.

Њих двојица су били саиграчи из Војводине и тада су постали изузетно добри пријатељи, што се може видети и по томе што је Мрдаковић често делио њихове заједничке фотографије на свом Инстаграму.

Након утакмице коју су црвено-бели играли са Графичаром, дефанзивац Звезде, је сазнао тужне и трагичне вести и остао у шоку.

- Пресекло ме је у стомаку када сам прочитао, не могу да верујем. Баш сам приватно добар, и ја и супруга са њим. Упознали смо кад је он дошао у Војводину, пре мог одласка у иностранство. Он је дошао да заврши каријеру, приватно смо се дружили, и касније је на Кипру код мене. Са целом екипом из тадашњег састава је остао у одличним односима. Ко Мрдака није знао..., каже Радован Панков за “Телеграф”.

Утучени Панков наставља у неверици да прича о прослављеном фудбалеру.

- Није нико могао да каже нешто лоше за њега, био је увек насмејан, великог срца, нема коме није помагао. Ја се сећам да је и шаком и капом давао, познато је било да су нам касниле плате, он је приватно из свог џепа давао и помагао... Не знам да ли је имао неке приватне проблеме, али никад није деловало да их је имао. Био је ведар, насмејан.

Панков је спремао и свадбену позицницу за Мрдаковића.

- Баш сам се спремао да га зовем на свадбу ових дана, позивницу да му пошаљем, данас-сутра, и никако... А последњи пут смо се видели у Нишу кад је био, дошао је да види малог и сели смо, попили кафу, видели смо се и дошао је до мене и жене у стан.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)