Станковић задовољан: Расподелили смо минуте, појединци млади играчи су потврдили да Звезда може озбиљно да рачуна на њих

Бета

23. 05. 2020. у 14:26

Станковић задовољан: Расподелили смо минуте, појединци млади играчи су потврдили да Звезда може озбиљно да рачуна на њих

Станковић и Милијаш Фото: М. Вукадиновић

Битно је да Црвена звезда има нешто младо и квалитетно. Са њима клуб треба да напредује и живи - рекао је тренер Звезде
Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да је задовољан игром своје екипе против Графичара и истакао да је срећан што Звезда има толико потенцијала и у својој филијали.

- Приступ играча у утакмицама против омладинаца и сада против екипе Графичара је феноменалан. То је оно на чему константно радимо. Није битно против кога играмо, већ приступ сваком противнику. Није проблем када се погреши, али да уђемо лоше у утакмицу то не волим. Задовољан сам овом провером, добар противник - рекао је Станковић, преноси клуб.

Фудбалери Црвене звезде победили су данас екипу Графичара са 4:0 у тренинг мечу пред наставак такмичења у Супер лиги Србије.

Станковић је навео и да му је драго што је меч одигран на стадиону "Рајко Митић".

- Распоредили смо минуте и полако се спремамо за наставак првенства. Имамо још четири утакмице и, надам се, све три у купу. Све тече по плану и онако како смо замислили. Такође, волим када сви на ногама напусте терен, када нема повреда ни ранијих одлазака у свлачионицу - рекао је он.

Када је реч о омладинцима Звезде и играчима Графичара, Станковић је истакао да имају много квалитета и додао да је презадовољан свим што је видео.

- Ја сам упознао Ераковића, Југа и Крстовића. Они су и данас одиграли добро и потврдили да Црвена звезда на њих може озбиљно рачуна. Има ту и других играча, као и из омладинског погона, не можемо их све прекомандовати у први тим - рекао је Станковић.

- Битно је да Црвена звезда има нешто младо и квалитетно. Са њима клуб треба да напредује и живи, тако да сам презадовољан свим што сам видео у мечевима против омладинаца и Графичарa - закључио је Станковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације