Трагедија у Београду: Бивши репрезентативац и играч Партизана извршио самоубиство - последње речи биле су му не могу више

Novosti online

субота, 23. 05. 2020. у 12:12

Трагедија у Београду: Бивши репрезентативац и играч Партизана извршио самоубиство - последње речи биле су му не могу више

Миљан Мрдаковић Фото: TANJUG/ SPCL/ (Xinhua/Liao Yujie

Миљан Мрдаковић је у свом стану узео пиштољ у руке и уз речи "не могу више" пуцао себи у главу

Трагедија у Београду. Некадашњи репрезентативац Југославије и фудбалер Партизана Миљан Мрдаковић је извршио самоубиство.


Он је у стану у Београду, где је живео са девојком, сео на кревет и уз речи “не могу више” узео пиштољ и пуцао себи у главу преноси “Пинк”.


Девојка је побегла из стана и позвала полицију која је затекла тело у стану.


Мрдаковић је рођен 1982. године у Нишу. После првих корака у Радничком, провео је три године у млађим категоријама Партизана, одакле је прешао у Андерлехт.

Током каријере је носио дрес десетак клубова, а три пута се враћао у ОФК Београд, где је и завршио каријеру 2017. године.

Био је члан Гента, Салцбурга, Металиста из Харкова, Гимараиса, Макабија из Тел Авива, Шандонга, Аполона, Етникоса, АЕК-а, Еносиса, Левадијакоса, Војводине и Рада.

Мрдаковић је за млађе репрезентативне категорије одиграо девет утакмица, а уписао је три наступа за олимпијску селекцију СР Југославије на Олимпијским играма 2008. године.

Коментари (2)

Nemanja

23.05.2020. 12:27

Auuuuu.Tragedija.Ko bi rekao za Miljana.Uvek mi je delovao kao pozitivac.Ljudi,depresija je bolest.Nije sramota biti bolestan.Treba se leciti.

Bogoljub

23.05.2020. 13:36

hoćemo li stisnuti petlju i priznati da smo teške traume preživeli u poslednjih trideset godina? Da bismo videli kako da pomognemo sebi. Hrabro, Srbi!