Кјелини о инциденту са Суарезом: Дивим се Луису што ме ујео

В.Н.

22. 05. 2020. у 20:11

Кјелини о инциденту са Суарезом: Дивим се Луису што ме ујео

Кјелини на мечу са Уругвајем Фото: Танјуг/AP

Да нема у свом репертоару такве трикове, сигурно не би био један од најбољих нападача на планети - поручио је Ђорђо

СТУБ Јувентуса и Италије, Ђорђо Кјелини (35), открио је у аутобиографској књизи да не само да није љут на Луиса Суареза што га је ујео 2014. на СП, већ да му се диви због тог потеза. Жустрог дефанзивца је уругвајски центарфор угризао за раме током извођења корнера, што судија није приметио, тако да је узалуд склањао дрес и показивао арбитру отиске зуба.


- Те мале прљавштине су саставни део фудбала. По мени, то у неку руку и није нелегално - истакао је Кјелини. - Уколико желиш да победиш противника, некад ти је неопходна и мудрост. Због тога се дивим Суарезовој интелигенцији. Да нема у свом репертоару такве трикове, сигурно не би био један од најбољих нападача на планети.


Самог момента уједа, Кјелини се не сећа баш најбоље.


- Цео меч сам био фокусиран на Каванија. И сам сам се служио разним средствима да га зауставим. Када је био корнер, само ме у једном моменту тргнула велика бол, осетио сам ујед за раме. Ништа то то није страшно, нисам уопште љут на њега - завршио је Италијан, чија је селекција испала са Мундијала због пораза од Уругваја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације