Фудбалер Црвене звезде Срђан Бабић рекао је данас да верује да ће његова екипа бити максимално спремна за наставак сезоне и истакао да је обавеза црвено-белих освајање дупле круне.

- Наш главни циљ је освајање дупле круне. Трофеј у купу нисмо дуго освојили тако да желимо да обрадујемо наше навијаче. Наравно, ту је и титула која нам је на дохват руке - рекао је Бабић за клупски сајт.

- Дупла круна је наша обавеза према клубу и сјајним навијачима који нам дају подршку и када је добро и када нам не иде. Поносан сам на њих, а ми желимо да и њих учинимо поносним - додао је он.

Фудбалери Црвене звезде данас су одрадили припремни тренинг за сутрашњу контролну утакмицу против филијале Графичара која ће од 11.00 бити одиграна на стадиону "Рајко Митић".

- Генерално, као и пред сваку утакмицу највише обраћамо пажњу на тактичке детаље. Гледамо сваког противника на исти начин, било да су то пријатељски мечеви или првенствени. Утакмица против Графичара је, на неки начин, проба пред наставак шампионата. Максимално смо фокусирани пред сутрашњи дуел, а тако ће бити и пред сваки меч у првенству - рекао је Бабић.

Он је истакао је да је тим вредно тренирао од повратка на терен.

- Тешке су ноге, али ми смо професионалци и знамо чији дрес и грб носимо. Дајемо максимум на сваком тренингу, иако је данашњи био слабијег интензитета. Верујем да ћемо бити максимално спремни - навео је Бабић.