Клоп сликовито описао повратак тренинзима: Као први дан у школи

Бета

среда, 20. 05. 2020. у 21:30

Клоп сликовито описао повратак тренинзима: Као први дан у школи

Јирген Клоп Фото: Танјуг/Peter Byrne/PA via AP

Наравно, не можете да се одмарате када сте забринути због ситуације у свету, не на исти начин као што чините током правог одмора - додао је Клоп.
Фудбалери Ливерпула одрадили су данас први тренинг у мањим групама, а тренер "црвених" Јирген Клоп рекао је да се осећао "као први дан у школи".

- Пробудио сам се раније него обично и схватио да ми је ово први дан. Осећао сам се као да је први дан у школи. За мене то било пре 46 година, али мора да је било слично - рекао је Клоп, преносе британски медији.

Клоп је навео да је "стварно срећан" што је видео своје играче и што су сви у добром расположењу и доброј форми.

- Не знамо тачно колико времена имамо, али имаћемо мало времена да се припремимо за остатак сезоне али и за наредну јер неће бити велике паузе између њих - рекао је Клоп.

Он је додао и да му је драго што су његови играчи имали "прави одмор" током претходних девет недеља, за разлику од уобичајене две или три недеље одмора годишње.

- Наравно, не можете да се одмарате када сте забринути због ситуације у свету, не на исти начин као што чините током правог одмора - додао је Клоп.

Сезона у Премијер лиги суспендована је 13. марта, а до краја су остале да се одиграју још 92 утакмице. Ливерпул је на челу табеле са 25 бодова више од Манчестер ситија.