СУМЊА у Барселонине највише домете и даље нагриза најбољег фудбалера света. Лео Меси је наставио преко медија да се расправља и да спочитава тренеру Кике Сетијену о важној теми, коју је, пре свега, требало да расправе у четири ока.

Све је почело када је Меси изнео мишљење да Барселона нема игру и снагу да освоји Лигу шампиона у наставку сезоне. Сетијен је опуштено одговорио да има супротно мишљење.

- Не слажем се с Леом - изричит је Барсин тренер. - После свега што сам видео, мислим да не би требало да се поставља питање да ли можемо освојити Лигу шампиона. Видели смо како је Атлетико избацио браниоца трофеја Ливерпул, како је Тотенхам прошле године стигао до финала. Сматрам да је теже освојити шпанско првенство него Лигу шампиона. Европски првак може постати било која од осам екипа које уђу у четвртфинале. Имамо најбољег играча на свету, потребно је још мало среће и то је то.

Ипак, није баш то то. Меси се поново, још оштрије огласио и оштрим упозорењем свима ставио до знања да га глагољиве речи Сетијена нису умириле. Чак је био и саркастичан према тренеру.

- Овако како играмо, односно, како смо играли пре паузе, није добро и тако не можемо освојити Лигу шампиона. Свако има право на своје мишљење, а моје се заснива на томе што сам баш сваке сезоне играо Лигу шампиона и знам какав је ниво игре потребан за освајање трофеја. Мени се чини да је Сетијен у тој причи "Барса и Лига шампиона" нешто погрешно схватио. Немам ни најмању дилему да ми играчи можемо победити у свакој утакмици која нас чека кад се сезона настави, али не онако како смо играли последњих неколико утакмица пре прекида сезоне - јасан је Аргентинац.

НЕДОРАСТАО ЗА БАРСУ

КИКЕ Сетијен је у Барселону стигао 13. јануара уместо Ернеста Валвердеа и од таје је водио клуб на 12 утакмица у којима је уписао осам побееда, три пораза и реми. Медији у Шпанији често су га критиковали, преносе да је атмосфера у клубу лоша, да нема ауторитет међу играчима, уз примедбе и да је лош тактичар и да се слабо ради на тренинзима.