Тренер фудбалера Радничког из Ниша Радослав Батак рекао је данас да очекује тешку утакмицу против Чукаричког у четвртфиналу Купа Србије, али да је циљ његове екипе да оде што даље у том такмичењу.

"Чека нас тешка утакмица и изузетно квалитетан противник. Наравно да је било боље да смо играли код куће, али шта да се ради, такав је жреб. Игра се један меч, неће бити калкулисања и на нама је да се што боље ;припремимо и да мотивисани уђемо у утакмицу. Чукарички је јак ;ривал. Ради се о јако добро организованом клубу, имају одличног тренера ;и квалитетне играче. Али наш циљ у Купу се зна. Желимо да одемо што ;даље, а да бисмо у томе успели морамо да побеђујемо јаке тимове", рекао је Батак, саопштио је Раднички.

Раднички ће 3. јуна у Београду играти против Чукаричког у четвртфиналу Купа Србије, без присуства публике у циљу спречавања ширења корона вируса.

Батак је рекао да је задовољан током припрема и да су играчи у много бољем физичком стању, него када су почели тренинзи пре осам дана.

"У суботу нас чека и пријатељска утакмица против Младости у Лучанима, па ћемо тада имати неку реалну слику у каквом смо тренутно стању. Радујемо се наставку сезоне, нећемо занемарити првенство, али меч против Чукаричког у Купу нам је веома важан", навео је Батак.