Некадашњи хрватски репрезентативац приведен због вербалног насиља према породици: Претио жени да ће је убити

З. Ћ.

субота, 09. 05. 2020. у 11:51

Некадашњи хрватски репрезентативац приведен због вербалног насиља према породици: Претио жени да ће је убити

Огњен Вукојевић фото: ЕПА/EMMA FOSTER

Бивши фудбалер загребачког и кијевског Динама Огњен Вукојевић наводно је претио супрузи и њеној сестри и мајци

"ЖИВЦЕ су му искидале" супруга, свастика и ташта, а онда је претерао у реакцији. Огњен Вукојевић (36), бивши хрватски репрезентативац и селектор младе репрезентације "коцкастих" до 20 година, завршио је у полицији због сумње да је починио казнено дело претње.

Према незваничним информацијама, које су пренели медији из комшилука, Вукојевића је полицији пријавила особа из круга породице, због вербалног насиља и озбиљних претњи. По садржају пријаве, бивши фудбалер се вратио кући пијан и претио супрузи да ће убитии њу и њену сестру и мајку!

Загребачка полиција потврдила је да истражује читав случај.

- Док се криминалистичко истраживање не заврши не можемо спекулисати ради ли се о прекршају или казненом делу - истакли су полицији.

Хрватски медији додају да је полиција обавила и претрес Вукојевићевог стана на Тушканцу како би се установило да ли поседује ватрено оружје. Ако га полиција пријави за прекршај, највероватније ће бити изведен пред прекршајног судију, а у случају подношења пријаве за претњу, могуће је да заврши у истражном затвору.

Вукојевић је као дефанзивац најдуже играо за Динамо из Кијева (пет година), три сезоне је био у загребачком Динаму, а за хрватску репрезентацију забележио је 55 наступа. У браку је са супругом Андреаном од 2016. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације