Полећу и змајеви: Вождовац после 50 дана наставља са радом, уз посебне мере опреза

Бета

петак, 01. 05. 2020. у 16:12

Полећу и змајеви: Вождовац после 50 дана наставља са радом, уз посебне мере опреза

Илустрација Фото: ФК Вождовац

Надамо се да ћемо уз поштовање свих прописаних мера сви заједно успети да победимо корона вирус и вратимо се на терен у такмичарским мечевима што пре - навео је Вождовац
Фудбалери Вождовца ће у понедељак наставити рад на свом стадиону и тако отпочети припреме за потенцијални наставак сезоне, саопштио је данас тај суперлигаш.

Како се истиче, тренинзи ће се одвијати уз поштовање мера које је прописао Кризни штаб Владе Србије за сузбијање пандемије вируса Ковид–19.

То значи да ће на тренингу бити присутно највише 10 особа, укључујући и тренера. Још две особе могу присуствовати тренингу, а то ће бити чланови лекарске екипе Вождовца који воде рачуна о здрављу екипе.

- Надамо се да ћемо уз поштовање свих прописаних мера сви заједно успети да победимо корона вирус и вратимо се на терен у такмичарским мечевима што пре - навео је Вождовац.

Фудбалери Вождовца су се последњи пут окупили на тренингу опоравка 15. марта, јутро након утакмице са Партизаном у оквиру 26. кола Суперлиге Србије, тако да ће рад наставити након тачно 50 дана.

У међувремену екипа је била у сталном контакту одржавајући састанке са стручним штабом путем видео позива. На тај начин су се одржавали и тренинзи како би играчи што спремнији дочекали почетак тренажног процеса.

У саопштењу клуба се наводи и да је Вождовац допринео борби против ширења новог вируса донацијама које је упутио здравственом систему Србије у оквиру акције Фудбалског савеза Србије, али и одговорним понашањем својих фудбалера и запослених.