Челси тражио од играча који су отпутовали у иностранство да се врате у Енглеску: Појединци сматрају да је то знак за наставак Премијер лиге

Бета

четвртак, 30. 04. 2020. у 19:49

Челси тражио од играча који су отпутовали у иностранство да се врате у Енглеску: Појединци сматрају да је то знак за наставак Премијер лиге

Вилијан Фото: EPA

Играчи којима је дата дозвола за одлазак из Велике Британије сада су опозвани и требало би да се врате до 3. маја, наводи се у извештају ЕСПН
Фудбалски клуб Челси наводно је затражио од играча првог тима који су у иностранству да се до недеље врате у Енглеску, пренели су данас медији.

Клуб жели да играчи буду у приправности ако се Премијер лига, прекинута због корона вируса, "врати у акцију".

Играчи којима је дата дозвола за одлазак из Велике Британије сада су опозвани и требало би да се врате до 3. маја, наводи се у извештају ЕСПН.

У извештају се додаје да је клуб "флексибилан у одредјеној мери у вези са овим роком" препознајући потешкоће у путовањима, посебно за Вилијана којег чека дуг пут из Бразила.

"Дејли Телеграф", који такодје преноси ову информацију, пише да је неколико играча, укључујући Вилијана, Емерсона и Маркоса Алонса, добило дозволу да отпутују након што је криза изазвана новим вирусом прекинула такмичења.

Наводи се да ће клуб од играча или тражити да 14 дана буду у карантину по повратку, у складу са смерницама британске владе, или ће потражити други савет, водећи се најновијим протоколима.

Ова информација објављена је истог дана када је "Дејли Телеграф" известио да Премијер лига планира наставак сезоне од 8. јуна.