Црвена звезда је наставила са акцијом помоћи члановима клуба који су старији од 65 година и ветеранима. Мали знак пажње делили су млађи првотимци Његош Петровић и Вељко Николић.

Њих двојица су на рапсолагању старијима у породици и комшијама, па су тако са задовољством обавили данашњи задатак.

- Диван, сунчан дан, смо заокружили дружењем са нашим звездашима. Наша екипа, на годишњем нивоу, има много хуманитарних акција, али ова је посебна и необична. Упознали смо дивне људе, испричали су нам неке, до сада, неиспричане приче и заиста нам је пуно срце што смо дали скроман допринос да им дани у изолацији што брже прођу. Звезда је показала још једном колико је велики клуб, а ми играчи смо ту да помогнемо. Надам се да смо усрећили ове људе – рекао је Петровић.

Они су уручивали две кесе поклона, једна из потрошачке корпе, друга са поклонима Црвене звезде као мали знак пажње.

- Постали смо богатији за једно необично искуство. Сви ти старији звездаши су имали занимљиву причу, говорили су нам о многим утакмицама из давних времена. Много воле Звезду и усрећили су ме колико и ја њих данас. Било је интересантно, драго ми је да смо успели да обрадујемо те дивне људе. Надам се да ћемо сви истрајати у овом времену и да ћемо сачувати здравље, јер је то најважније – рекао је Николић.

Из клуба су поручили да ће наставити да деле пакете помоћи верним звездашима у Србији од понедељка.