Српски фудбалер осветлао образ: Пријовић донирао здравственим установама опрему вредну 10.000 евра (ФОТО)

А. Ровчанин

петак, 10. 04. 2020. у 16:50

Српски фудбалер осветлао образ: Пријовић донирао здравственим установама опрему вредну 10.000 евра (ФОТО)

Александар Пријовић Фото: М. Вукадиновић

Ступио је са нама у контакт још 20. марта и изразио је жељу да нам финансијски помогне – рекао је доктор Милинковић и захвалио се и породици кошаркаша Марка Гудурића

Репрезентативац Србије и фудбалер Ал Итихада Александар Пријовић, донирао је прибојском Дому здравља и Општој болници медицинску опрему вредну 10 хиљада евра. Пријовић, чији су корени из Прибоја, на овај начин осветлао је обрза у борби против невидљивог непријатеља.

- Он је са нама ступио у контакт још 20. марта и изразио жељу да нам помогне финансијски и сада је та помоћ реализована. Купили смо нове машине за веш, које су нам сада неопходне због појачаних мера предострожности. Ове претходне биле су старе преко 40 година и на овај начин смо сада трајно решили овај проблем - казао је директор Дома здравља у Прибоју, доктор Владимир Милинковић.

Он се захвалио свим прибојским привредницима који су помогли приликом ове тешке ситуације, као и породици кошаркаша Марка Гудурића.

- Имамо сву потребну заштитну опрему и надам се да ће тако и даље остати. Здрвавствени центар Ужице редовно нас снабдева како би се успешно борили против вируса - каже др Милинковић.


Испорука донације фудбалера Александра Пријовића Фото А.Ровчанин

Коментари (5)

Stole

10.04.2020. 16:59

To je onaj sto je prekršio karantenu ? Jović donirao 5 puta vise i malo svima bilo , a o Djokoviću da ne trosimo reči...

Mićko

10.04.2020. 22:04

A lepi Đani jel donirao štagod, s obzirom na to da je upecan u istoj prilici?