Легендарни холандски фудбалер Арјен Робен може да одахне. Неколико тешких дана је иза породице доскорашњег фудбалера Бајерна, чија се супруга борила, и на срећу, изборила са вирусом корона.

- Срећом, све је прошло добро, али није било ни мало пријатно. Осећала се веома лоше, али срећом сада је боље, тестови су поново негативни - рекао је Робен и наставио:

- Најгоре од свега био јој је бол у плућима, осећала је велики притисак и није могла нормално да дише. А такво стање траје данима, не може да се оздрави за дан или два. Срећни смо што јој се стање није погоршало.

Бивши холандски репрезентативац и њихово троје деце срећом нису били заражени.

- Нас чечтворо смо били негативни, али смо морали да останемо затворени у кући 14 дана. Срећом, имамо праве пријатеље, помагали су нам, ишли у куповину и остављали нам намирнице испред врата. Чудан је осећај када не можеш да изађеш, и нашем псу је било необично што су га наши пријатељи водили у шетњу - казао је Робен и додао:

- Што се мора, мора се. Сада ми је то постало дефинитивно јасно, а надам се и свима. Сви су на почетку размишљали "мени не може да буде ништа, млад сам". Али, ово је озбиљно и морамо да смањимо контакте што је могуће више и слушамо упутства - завршио је Арјен Робен.