Интер организовао јавно упознавање Лукакуа и Адриана: Гледали смо више у навијаче него у лопту

Новости онлине

петак, 10. 04. 2020. у 08:37

Интер организовао јавно упознавање Лукакуа и Адриана: Гледали смо више у навијаче него у лопту

Лукаку и Адриано фото: Скриншот

Замишљам да играмо заједно и мислим да би постигли 70 голова по сезони, рекао је Лукаку свом идолу
Званична страница Интера на друштвеним мрежама организовала је упознавање Ромелуа Лукакуа и легендарног Адриана и остварио снове Белгијанцу, који тренутно носи плаво-црни дрес. Лукаку је био одушевљен што је упознао идола из младости, а онда је замислио како би изгледао напад Интера да су њих двојица истовремено у тиму.

"Ово је остварење снова. Као дете си ми био идол и чинио си сјајне ствари на терену за Интер и Бразил. Замишљам да играмо заједно и мислим да би постигли 70 голова по сезони. Волио бих да идем у Интеру твојим корацима", рекао је Лукаку.

Адриано га је питао зашто је изабрао баш Интер, а овај је одговорио не скидајући осмех са лица:

"Када ми се указала прилика да дођем у Италију, размишљао сам само о Интеру. Био сам заљубљен у овај клуб који је освојио бројне трофеје предвођен фантастичним нападачима, прва седмица је била тешка и компликована јер је Серија А изузетно тактички захтевна и морао сам да учим нове покрете. После Манчестер јунајтеда знао сам да морам да одаберем клуб који верује у мене и који ће ми дати подршку. Добро сам  одабрао".

Обојица, садашњи и бивши играч Интера, разменили су искуства како им је било када су први пут дошли у клуб из Милана. Обојица су признала да су више гледала у навијаче него у лопту.

"Био сам нервозан, испунио сам свој сан и навијачи су ми приредили сјајну добродошлицу. Више пута сам погледао у навијаче него у лопту", признао је Адриано, на што се Лукаку надовезао и рекао да је то потпуна истина и да се њему десило нешто слично.

За крај, Бразилац је похвалио Белгијанца:

"Ти си преузео моје место, срећан сам што те је Интер одабрао. Сјајан си играч и желим ти све најбоље. Интер је клуб који је као породица и играч то осети. Очекујем велике ствари од тебе".