Родић одговорио Ван ла Пари: Нисам могао да ћутим, желим да му и наредни клуб буде европски и светски шампион

Novosti online

четвртак, 09. 04. 2020. у 21:11

Родић одговорио Ван ла Пари: Нисам могао да ћутим, желим да му и наредни клуб буде европски и светски шампион

Ван ла Пара Фото: М. Вукадиновић

Из његовог „лошег искуства“ му хвала што смо добили Жељка Гаврића - поручио је Милан Родић

Црвена звезда је раскинула уговор са Раџивом Ван ла Паром. Холанђанин је одлучио да се „захвали“ клубу тако што је на друштвеним мрежама објавио фотографију са описом „Остави иза себе лоше искуство, али научи лекцију“.

Није се то допало његовим досадашњим саиграчима, пре свега Милану Родићу.

- Знате и сами да се ретко оглашавам у медијима и да волим да причам на терену, али сам овог пута осетио потребу да кажем пар реченица и да се обратим звездашкој јавности. Као један од искуснијих играча са дугим стажом у клубу не могу да оћутим на реакције бившег саиграча. Он можда има играчки квалитет, али узимајући у обзир његово незалагање у клубу са ореолом бившег светског и европског шампиона, боље није могао да прође. Из његовог „лошег искуства“ му хвала што смо добили Жељка Гаврића, момка који има све предуслове да направи озбиљну каријеру. Ми, старији, бићемо ту да му помогнемо да у томе успе – рекао је Родић за „Моцартспорт“.

Вратио се на поруку Холанђанина.

- Из његове научене лекције ћемо ми да извучемо много више порука него он. Ми смо ти који су гинули, три године се борили за ове резултате. Могао је да буде срећан што је био део наше свлачионице. Уместо тога изабрао је да пише поруке по Инстаграму и да тако пљује по клубу, Станковићу, Милојевићу, Џајићу, Терзићу...

На крају је леви бек поручио:- Желим му много среће у наставку каријере, да му нови клуб има трофеј првака Европе и света. Мада, нисам сигуран да ће у томе успети. Тек онда ће схватити где је био и какву је привилегију имао – закључио је Родић.

Коментари (8)

SRBA

09.04.2020. 23:02

nije on ni sada bio u klubu koji je svetski prvak, vec u klubu gde nije platu primio od oktobra i koji vodi kriminalac sa parama drzave. e to si trebao da mu pozelis.

Samo napred Terzo

10.04.2020. 06:38

@Boža Tindirićko - A zašto da ga pljuje, 3 Evropska takmičenja... Ccc ali si ti tužan i razmažena

Marko

10.04.2020. 01:43

Zasto srbi pljuju po sebi i drzavi nije Zvezda iz Afrike vec Srbije gadite mi se sa komentarima i pljujete po klubu koji je Srbija sram vas bilo vaske srpske..

Mostarac

10.04.2020. 02:19

Srba, bravo, napokon neko ko smije da kaže istinu i o "kvalitetu" kluba i njegovim sadašnjim rezultatima, a i o čoveku optuženom za pljačku čiji sudski predmet stoji zaključan u nekoj ladicu. Činjenica. Još nešto, pošto je klub raskinuo ugovor, Van La Pari Zvezda mora isplatiti cijelu ugovorenu sumu. Ko će odgovarati za taj promašeni angažman?