Црвена звезда је раскинула уговор са Раџивом Ван ла Паром. Холанђанин је одлучио да се „захвали“ клубу тако што је на друштвеним мрежама објавио фотографију са описом „Остави иза себе лоше искуство, али научи лекцију“.

Није се то допало његовим досадашњим саиграчима, пре свега Милану Родићу.

- Знате и сами да се ретко оглашавам у медијима и да волим да причам на терену, али сам овог пута осетио потребу да кажем пар реченица и да се обратим звездашкој јавности. Као један од искуснијих играча са дугим стажом у клубу не могу да оћутим на реакције бившег саиграча. Он можда има играчки квалитет, али узимајући у обзир његово незалагање у клубу са ореолом бившег светског и европског шампиона, боље није могао да прође. Из његовог „лошег искуства“ му хвала што смо добили Жељка Гаврића, момка који има све предуслове да направи озбиљну каријеру. Ми, старији, бићемо ту да му помогнемо да у томе успе – рекао је Родић за „Моцартспорт“.

Вратио се на поруку Холанђанина.

- Из његове научене лекције ћемо ми да извучемо много више порука него он. Ми смо ти који су гинули, три године се борили за ове резултате. Могао је да буде срећан што је био део наше свлачионице. Уместо тога изабрао је да пише поруке по Инстаграму и да тако пљује по клубу, Станковићу, Милојевићу, Џајићу, Терзићу...

На крају је леви бек поручио:

- Желим му много среће у наставку каријере, да му нови клуб има трофеј првака Европе и света. Мада, нисам сигуран да ће у томе успети. Тек онда ће схватити где је био и какву је привилегију имао – закључио је Родић.