Легендари Бразилац Роналдињо и његов брат су јуче изашли на слободу. Додуше, не потпуну јер се и даље налазе у кућном, боље речено хотелском притвору, али барем више не деле ћелије са опаким криминалцима у Парагвају. Многи су се запитали како то да Роналдињо одједном има новца када је банкротирао, дугује новац Бразилу и у једном моменту имао шест евра на рачуну... Одедном је имао да плати 1,6 милиона евра. Kако?

Аргентински ТНТ је објавио да Роналдињо нема новца, све му је заплењено, али они сумњају да је склонио негде средства, јер је пре неколико месеци у страху од заплене испразнио све рачуне.

Међутим, питање је да ли је Роналдињо повукао тај скривени новац, ако га има, или је неко други уплатио, а ТНТ је објавио, позивајући се на изворе из Парагваја, да је новац уплаћен са рачуна у Барселони.

Одмах су кренуле претпоставке ко би то могао бити и озбиљно се "сумња" на бившег саиграча Леа Месија, или можда на сам клуб из Барселоне. Ништа то не би било ни чудно с обзиром на то да је Роналдињо играо пет година, а да су Меси и он били саиграчи у првом тиму од 2006. до 2008.

Ако Роналдињо побегне, тај новац за кауцију припада држави Парагвај, али Бразилац нема намеру да бежи већ чека суђење у луксузном хотелу са пет звездица у Асунсиону.