Црни облаци надвили су се Хумској. Иако лопта мирује због вируса корона који је оковао Србију Партизан скоро да не памти тужније дане, него што су били претходни.

Прво је стигла вест да је умро најпознатији навијач Партизана Миша Тумбас, којег је комшиница затекла мртвог у својој кући. Нису црно-бели стигли ни да оплаче омиљеног симпатизера, када је стигла вест да је преминуо и Душан Грујић, први човек ТК Партизан. Клуба, на чијим теренима су стасали Ана Ивановић и Новак Ђоковић.

И када се чинило да не може горе нови ударац за Партизанову фамилију, одлазак великог Радомира Антића, који је давно отишао из Хумске, али се увек радо враћао у свој клуб и причао пуна срца о црно-белим бојама. Атлетикове боје су биле исте Звездине, али до последњег дана код Антића је куцало "црно-бело" срце.

Последњи ударац за симпатизере Партизана је одлазак Горана Аћимовића Аћима, навијача из Лазаревца који је умро због последица вируса корона.

А да туга буда још већа побринула се ситуација у целом свету, па сви они обојени црно-белом бојом не могу да се опросте на прави начин од својих идола, сабораца и другара. И због тога су се навијачи Партизана досетили да на посебан начин одају пошту Миши, Душану, Радомиру и Аћиму.

- Браћо и сестре, навијачи Партизана, црна недеља је за нама. Миша, Душан, Радомир и Аћим.Због ванредног стања и немогућности присутав сахрани и одавања последње почасти, онако како доликује позивамо вас да у четвртак (данас) у 22:00 часа на свом прозору, тераси, крову зграде упалимо бакљу, упаљач и свећу уз песму одамо последњу почаст нашој браћи, написали су навијачи Партизана на друштвеним мрежама уз поруку делите даље.