ЧЕТИРИ пуне године су у Атлетико Мадриду заједно провели Радомир Антић и Вељко Пауновић. Занимљиво је да су Антић и покојни Вељков отац, легендарни Благоје Пауновић били саиграчи у сезони 1975/1976. у Партизану... Вељко се поруком на "Инстаграму" опростио од свог некадашњег тренера...

- Немам речи да опишем мој однос са Радомиром и колико сам научио од њега као играч, сада као тренер, и најважније, као личност. Ништа неће моћи да испуни празнину коју осећам Мистеровим одласком, али увек ћу се радо сећати дана када смо заједно седели у његовој кући, са његовом супругом Вером и њиховом дивном породицом, гледали фудбал заједно, по неколико утакмица одједном на више екрана. И како је Мистер из своје фотеље користио сваку прилику да нас упути на неки детаљ, ситуацију или идеју - каже Пауновић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Антићева фамилија донела одлуку: Ево како Радомирова породица планира да га испрати

Млади тренер који је 2015. године на Новом Зеланду одвео омладинце Србије на кров света, сетио се Антићевог осмеха:

- Обожавао је фудбал и људе, и увек био срдачан и несебично делио своју популарност са сваким ко би му пришао за слику, аутограм или тренерски савет. Увек ћу памтити његов моћни став како на терену тако и ван њега, као и његов карактеристични, искрен, отворен и весео осмех, баш онакав какав је мој Мистер увек био. Заувек ћеш бити у нашим срцима. Хвала вам што сте чували мене и моју фамилију. Недостајаћеш нам, Мистер.

ГРБИЋ: ВЕЛИЧИНЕ НЕ ОДЛАЗЕ ТИХО
ЛЕГЕНДАРНИ одбојкаш Владимир Вања Грбић се преко "Твитера" опростио од Радомира Антића:
- Овакве величине не одлазе тихо. Поготово када је неко такав Господин. Почивај у миру, Радомире.

ЈОКАНОВИЋ: ЧУВАЛИ СТЕ МИ ФАМИЛИЈУ
СЛАВИША Јокановић је био Антићев играч у шпанском Овиједу, а емотивним речима се актуелни тренер катарске Ал Гарафе опростио од свог учитеља.
- Хвала што сте чували мене и моју фамилију. Недостајаћеш нам, Мистер - написао је Јокановић на "Инстаграму".