Тужан дан у Ужицу: Ере се опраштају од свог вољеног Антаре (ФОТО)

Н. Јовановић

07. 04. 2020. у 13:42

Тужан дан у Ужицу: Ере се опраштају од свог вољеног Антаре (ФОТО)

Плато испред Градске куће у Ужицу фото: Н. Ј.

Сигурни смо да док Ђетиња кроз векове буде шумила овом котлином памтиће се твоје име, твоје речи и твоја дела, пише у књизи утисака
УЖИЦЕ - Ере се испред Градске куће одавањем поште и паљењем свећа опраштају од Радомира Антића, спортске и људске легенде Ужица. До последњег тренутка, прослављени фудбалски ас и тренерски великан у мислима је имао своје суграђане, ФК Слободу и град у коме је провео детињство и младост.

- Радомира Антића је судбина предодредила да буде увек и у свему највећи. Био је велики фудбалер, био је најбољи тренер кога је овај простор запамтио, највећи хуманиста, омиљени пријатељ, комшија, познаник. Данас Радомира жале Ужице, Градска кафана и његова Слобода, Ђетиња и Златибор, али и Европа и свет. Драги Радомире, сигурни смо да док Ђетиња кроз векове буде шумила овом котлином памтиће се твоје име, твоје речи и твоја дела - остало је записано у књизи жалости испред Градске куће.

Међу првима, од Радомира Антића опростили су се градоначелник Тихомир Петковић, градски челници и бројни суграђани чувеног Ужичанина.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

historicus

07.04.2020. 15:27

Стадиону ФК Слобода из Ужица треба дати име стадион РАДОМИР АНТИЋ. Легенда је то заслужила.

Miso Bukvic

07.04.2020. 17:17

Voljeni Partizane, oduzi se nasem Antari !!! Nek se nas fudbalski hram od sada zove Radomir Antic !!!