Tужна ноћ за српски спорт, српски фудбал. Смрт Радомира Антића потресла је све искрене заљубљенике у најважнију споредну ствар на свету.. Познато је да је Антић био омиљени српски селектор, због којег је цела нација била репрезентација, а то је био период када је наш тим играо Светско првенство у Јужној Африци 2010.

У то време, капитен је био Дејан Станковић, који је са Антићем имао посебан однос.

- Почивај у миру, драги мој МИСТЕР! Тајне фудбала и живота су уз тебе престајале то да буду, а каријера је запамтила много дивних момената! Велики не одлазе, само сада са другог места гледају на нас! Заувек твој, капитен - написао је Дејан Станковић.

Ненад Милијаш је небројано пута рекао да је годинама учио важне животне и професионалне лекције од Мистера. Тако га је увек ословљавао.

“Kао да сам остао без члана породице. Тако се осећам у овом тренутку. Мало сам у шоку да бих вам дао неку ширу и смисленију изјаву. Много ми је тешко. То је мој тренер, то је мој Мистер. Човек уз кога сам научио бројне животне и професионалне лекције. Ауторитет. Појава. Тренерчина. Господин. Све је то био Радомир Антић. Мој тренер, мој Мистер”, поручио је кроз сузе у краткој изјави за "Моцартспорт" Спорт Ненад Милијаш.

Милијаш је био везан за Антића и после одласка искусног стручњака са места селектора. Сарађивали су у кинеском Неи Монголу.

“Нисмо ми сарађивали, ми смо живели заједно. Били смо стално у контакту, доживаљавао сам га као фудбалског оца. Kада човек оде, остају успомене и дела која је оставио иза себе. Све нас Радомир Антић је учинио бољим људима и играчима”, додао је Милијаш.

Вести из Шпаније тешко су пале и Милану Ланету Јовановићу.

"Велика туга. Kрасић ми је јавио тужну вест. Нисам му у првом тренутку поверовао, онда ме је и Марко Пантелић звао. У шоку сам, без речи. Разумите ме, не могу сад. Да се прво чујемо са породицом. Не могу... ".