Мичел, некадашњи играч Реал Мадрида, капитен у тиму који је тренирао Радомир Антић, неутешан је због вести о смрти његовог Мистера. Бивши шпански репрезентативац обратио се јавности дирљивом, емотивном поруком, која одише тугом за рано изгубљеном вољеном особом:

"Био си отац ког је фудбал довео у мој живот. Сву моју љубав шаљем мојој другој породици, а посебно нашој Вери. Почивај у миру. Ако сам икада био тужан, данас сам сломљен. Никада у животу не могу да вам будем довољно захвална на свему што сте за мене чинили. Знам да сте то знали, али не шкоди да увек понављам"

Прославио се у Атлетико Мадриду и остао да живи у Шпанији. Никада није крио да је на свему у каријери захвалан управо Радомиру Антићу. И када је оставио копачке по страни, када се повукао са терена, остао је пријатељ са породицом Антић. Милинко Пантић је скрхан болом због одласка великог тренера и још већег пријатеља:

"Данас није умро само мој Мистер, умро је мој пријатељ. Умро је неко ко ми је био попут оца, ко је био деда мојим ћеркама ... Вечно сам му захвалан, без њега не бих био овде где јесам. Почивај у миру." .

Фернандо Санц је један од некадашњих играча Радомира Антића. Заједно су делили добро и лоше у Реал Мадриду. Бивши председник Малаге, данас генерални директор афричке Ла Лиге опростио се од српског тренера:

"Тужне весто које смо чули донеле су велику тугу свима. Мистер, имате пријатеља који чека да настави да разговара о ономе што вам се допадало ... Моје саучешће породици. Мистер, почивајте у миру".Актуелни тренер Атлетико Мадрида, некада играч у црвено-белом дресу на стадиону "Винсенте Калдерон" Дијего Симеоне опростио се од господина Антића и завхалио му се на свему:

"На нас као спортисте оставили сте веома дубок и емотиван траг. Увек ћемо вас памтити. Хвала господине, хвала Радомире".

Фернандо Торес није заборавио Мистера. Шпански фудбалер, бивши играч Атлетико Мадрида и репрезентативац "фурије" опростио се на свој начин од легендарног тренера Радомира Антића, речима написаним на Твитер налогу.

"Оставио нас је Антић, човек који је био достојанствени фудбалски професионалц. Прича о нашем Атлети, шампиону и легенди, јер Радомир ће увек бити у срцима свих спортиста. Моје саучешће и сва подршка његовој породици и пријатељима. РИП"

Икер Касиљас, некадашњи голман Реал Мадрида, послао је речи охрабрења породици преминулоог тренера Радомира Антића.

- Још један дан морам да изразим саучешће свим оним породицама које изгубе вољену особу. Такође, сетите се породице и пријатеља Радомира Анитћа. Шаљем им много охрабрења и снаге, почивај у миру – истакао је Касиљас.