Колико је Радомир Антић био велики најбоље говоре речи Серхија Рамоса: Атлетико, Реал, Барселона... Уникатна каријера

Новости онлине

понедељак, 06. 04. 2020. у 21:10

Колико је Радомир Антић био велики најбоље говоре речи Серхија Рамоса: Атлетико, Реал, Барселона... Уникатна каријера
Учинио си Атлетико већим, учинио си наше ривалство већим. Збогом уникатном развоју каријере: Атлетико Мадрид, Барселона, Реал Мадрид. Почивај у миру Радомире Антићу", написао је Рамос на Твитеру
Радомир Антић, највећи српски тренер свих времена. Част Миљану Миљнићу, Вујадину Бошкову и многим другим мајсторима фудбалске игре, али оно што је Антић постигао је својеврсни подвиг. Седети на клупи Реал Мадрида, Барселоне и Атлетико Мадрида, резултат чини се недостижан у скоријој будућности. Због тога и не чуди што су са свих страна стигле реакције на изненадну смрт тренерског вука.

Један од њих је Серхио Рамос, фудбалер Реала. Иако је Антић водио Реал, биће запамћен много више по успесима у Атлетику.

"Учинио си Атлетико већим, учинио си наше ривалство већим. Збогом уникатном развоју каријере: Атлетико Мадрид, Барселона, Реал Мадрид. Почивај у миру Радомире Антићу", написао је Рамос на Твитеру.

Антић је водио Атлетико Мадрид од 1998. до 2000. године, на клупи Реал Мадрида је седео у сезони 1991/1992, а на клупи Барселоне 2003. године.