Пре неколико дана је Пауло Дибала објавио да су он и његова девојка Оријана успели да победе вирус корона и описивао је кроз шта је све пролазио током свега тога. Међутим, сада су се појавиле нове информације, да се они ипак нису излечили.

О томме је говорила девојка звезде Јувентуса Оријана.

- Ми смо 21. марта урадили тест на вирус корона и показао је да је позитиван. Били смо у изолацији, поштовали сва правила, да би пре три дана поново урадили тест и резултат је показао да смо негативни. Јуче сам поново урадила нови тест и показао је да сам позитивна и да имам вирус корона – почела је Оријана.

Признаје да не разуме шта се тачно догодило.

- Не знам како ствари функционишу ни како сам била негативна, па позитивна. Чула сам да је неко рекао да тест може да буде лажно негативан и зато сам урадила тај нови тест. Ово само доказује колико мало знамо о овом вирусу. Мало ми је чудно, јер је прошло 15 дана у карантину.

Добра вест је да се они осећају добро.

- Немамо никакве симптоме, стварно се добро осећамо. Остаћемо код куће. Не желим да алармирам људе, али вирус се шири по целом свету и надам се да моје искуство може да помогне у овој борби. Понављам, ако имате симптоме, немојте ризиковати. Останите код куће – закључила је Оријана.