Први српски фудбалер за кога се сазнало да је заражен вирусом корона Душан Влаховић, нападач Фиорентине, путем друштвених мрежа обратио се свим навијачима "виоле", али и људима који се боре против болести која је завила у црно Апенинско полуострво, али и цео свет.

“Поздрав свима. Добро сам, а надам се да ста и ви. Једва чекам да вас загрлим и видим на стадиону. Тренутак је специфичан, сви смо код куће, затворени, али време пролази. Гледам серије, филмове, слушам музику и тренирам како бих био спреман за сезону уколико се настави”, рекао је Влаховић у видео поруци.

Српски голгетер је посебну поруку имао за све који пролазе кроз битку са вирусом корона коју је он пребродио.

“Свима који се боре против вируса корона поручујем да морају да буду снажни, да верују и све ће бити у реду. Ја сам највећи навијач свих који воде битку са вирусом корона. Захваљујем се свим лекарима који раде сјајан посао”.

Влаховић је истакао да са нестрпљењем чека да прође период карантина и да зна шта ће прво урадити након што се ситуација доведе у нормалу.

“Прво ћу загрлити породицу и моје другове. Надам се да ће све брзо проћи и да ћемо што пре изаћи поново на терен”, рекао је нападач Фиорентине.