Партизан се опростио од Мише Тумбаса: Био је и остаће део црно-беле породице, фудбалски клуб ће сносити трошкове сахране

Бета

субота, 04. 04. 2020. у 15:26

Партизан се опростио од Мише Тумбаса: Био је и остаће део црно-беле породице, фудбалски клуб ће сносити трошкове сахране

Миша Тумбас Фото: Н. Параушић

Остали смо без нашег брата, пријатеља и највећег Партизановца! Последњи поздрав нашем Миши Тумбасу - поручили су из Хумске
Један од најпознатијих навијача Партизана Мирослав Гајић звани "Миша Тумбас" преминуо је данас у 66. години, потврдио је фудбалски клуб Партизан.

- Остали смо без нашег брата, пријатеља и највећег Партизановца! Последњи поздрав нашем Миши Тумбасу. Нека ти је вечна слава! Твој ФК Партизан - објављено је на твитер налогу црно-белих.

Генерални директор Партизана Милош Вазура рекао је да ће тај клуб покрити трошкове сахране.

- Затечен сам вешћу да је преминуо један од највољених навијача Партизана. Миша је био и остаће део црно-беле породице, а како није имао своју, ФК Партизан ће сносити све организационе и саме трошкове сахране - рекао је Вазура.

Од Мише се опростио и кошаркашки клуб Партизан.

- Човек за кога се одувек могло рећи да је више од навијача и да је истински живео за Партизан, деценијама је био уз црно-беле уз свим спортовима, без обзира на доба дана, године или временске услове. У срцима свих који воле црно-беле боје, Миша Тумбас ће остати упамћен као симбол оданости и љубави према Партизану. Мишо, хвала ти! Почивај у миру - навео је КК Партизан.


Последњу поруку верном навијачу упутио је ватерполо клуб Партизан.

- Теби никад ништа није сметало, ти си увек само ВОЛЕО! Много ћеш нам недостајати, почивај у миру драги наш Мишо. Никада те нећемо заборавити - навео је ВК Партизан.

Мирослав Гајић, Миша Тумбас, који је присуствовао готово сваком мечу клубова из црно-беле породице, био је један од најватренијих навијача Партизана и један од највољених и медју навијачима и међу играчима.