Огласио се Ибрахимовић: Ни сам још не знам шта желим, али знам да фудбал није једина ствар у животу

Новости онлине

четвртак, 02. 04. 2020. у 10:15

Огласио се Ибрахимовић: Ни сам још не знам шта желим, али знам да фудбал није једина ствар у животу

Златан Ибрахимовић фото: ЕПА

Чини ми се да се свакодневно догађа нешто ново што утиче на моје одлуке. Нисам сам на свету, имам породицу о којој морам да бринем, рекао је Златан
После најава да би могао на крају сезоне да напусти Милан, огласио се и Златан Ибрахимовић. Искусни Швеђанин признаје да ни сам не зна шта жели.

„Видећемо, ни сам још не знам шта желим. Чини ми се да се свакодневно догађа нешто ново што утиче на моје одлуке. Желим да се развијам даље, али не да мислим само на себе и фудбал, већ на све око себе: на своју породицу и своју срећу. Фудбал је моја каријера, али постоји толико тога у мом животу. Желим да научим нешто ново, постанем боља особа и све то пренесем људима око мене, а не само на терену“, рекао је Ибрахимовић за шведску штампу, а изјаву преносе сви светски медији.

Златан је на „Сан Сиро“ дошао у јануару као велико појачање и у дресу „росо-нера“ одиграо је 10 утакмица у Серији А и Купу Италија. Његов уговор истиче у јуну, а све су мање наде да ће он бити продужен јер је Швеђанин незадовољан одласком човека који га је довео – Звонимира Бобана.  

„Италија је мој други дом и било је чаробно вратити се у Милан и играти пред пуним „Сан Сиром“. Поново сам доживео страст коју Италијани имају према фудбалу“, поручио је Ибрахимовић из Малмеа у који се вратио када је Ломбардија постала жариште вируса корона. „Ко је могао да предвиди пандемију оваквих размера? Жалосно је што су првенства прекинута, али морамо да поштујемо правила и да будемо стрпљиви. Здравље је најважнија ствар. Морамо да покушамо да уживамо у својим животима. Имам породицу о којој треба да се бринем, они су срећни овде, тако да сам и ја срећан.


Коментари (1)